Weekendpaket Paris
* Bravofly

Boende Paris

Paris är en världsstad vilket märks inte minst på utbudet av hotell i staden. Här finns alla möjliga typer av boenden från billiga bed & breakfast eller lägenhetshotell till exklusiva lyxhotell.

Generellt sett är hotellen i centrala Paris dyrare och exklusivare än hotellen i utkanterna av staden. Standarden är oftast hög på de Franska hotellen och eftersom det är ett väldigt populärt resmål vet oftast hotellägarna att ta rejält betalt.

Genom att boka sitt boende på internet i förväg finns det möjlighet till att hitta rimliga priser på boendet. Det finns många olika prisjämförelsesiter på internet för den som vill lägga lite tid på att leta efter bästa pris på sitt boende. En av de största siterna på internet för förmedling av hotellrum är Hotels.com.

Förutom traditionella hotell finns det gott om lägenhetshotell i Paris, vilket ofta är ett betydligt billigare boende för turister i staden.

Ett annat alternativ som oftast är ännu billigare är bed & breakfast. Denna typ av boende kan hittas för några hundralappar per natt. Vidare finns det även gott om vandrarhem och värdshus i staden.

För att boka boende i förväg via internet kan du till exempel använda dig av Hotels.com.