Guidad dagstur till Monets trädgård i Giverny från Paris

Utforska skönheten i Monets ikoniska trädgårdar med en exklusiv halvdagstur till Giverny från Paris.

Väck din konstnärliga själ till liv och dyk in i den förtrollande värld som inspirerade mästaren själv. Följ med på en bekväm och professionellt guidade tur på en minnesvärd resa genom impressionismens vaggor.

Upptäck den magiska atmosfären i Giverny när du tar dig genom de färgstarka blomsterrabatterna, de mångfasetterade vattenliljorna och de harmoniska landskapen som en gång var Claude Monets lekplats och musa. En expertguide kommer att dela med sig av fascinerande insikter om Monets liv och konstnärsskap, vilket gör din upplevelse ännu mer berikande.

Efter transfern från centrala Paris är det dags att titta in i huset där Monet både levde och arbetade. Trädgårdarna och dess omgivningar ligger i den vackra dalen runt floden Seine. Landskapen här blev en stor del av hans skapande efter att Monet flyttade hit år 1883.

Efter att du har besökt rummen där konstnären bodde tillsammans med sin familj kan du strosa genom de 2 unika trädgårdarna som Monet designade och ändrade om under hela sitt liv. Beundra över 100 olika blomsterarter som sällsamt flätas samman med grönskan i Monets blomträdgård.

Beskåda den japanska trädgården som stod som inspiration för över 250 av Monets målningar med bland annat sjön full av näckrosor.

Läs mer om utflykten här >>