Utflykter i Paris

Paris är en stad som har massor av sevärdheter och landmärken att visa upp. Ett utmärkt sätt för stadens besökare att ta del av dessa är att deltaga i någon av alla de rundturer som erbjuds i staden.

För framförallt förstagångsbesökare kan det vara extra nyttigt att medverka på någon guidad tur då det ger, förutom en blick på de största sevärdheterna, en god överblick över stadens geografi. Efter en snabbguidningen genom staden blir det sedan enklare att planera resterande delen av besöket i Paris.

I Paris går det välja bland en massa olika guidade rundturer eller utflykter för den intresserade. Sevärdheterna kan upplevas både från land eller från floden Seine. På land kan man välja flera olika transportsätt på två eller fyra hjul, eller till fots.

För den som vill uppleva mer gastronomiska upplevelser har Paris ett stort och varierat utbud av guidade turer. Då staden även ståtar med flera historiskt kända händelser finns det gott om turer för den historiskt intresserade.

Med tanke på det stora utbudet av turer kan det vara en idé att läsa recensioner från tidigare deltagare innan man bestämmer sig för en viss tur.

På denna sida rekomenderas en del av de mest populära turerna i Paris. Dessa går att förboka via internet för att försäkra sin plats på turen i förväg.