Weekendpaket Paris
* Bravofly

Hotell i Paris

Paris är fullt av hotell och för den som söker efter ett bra hotell i Paris har goda chanser att hitta ett sådant på internet för bokning i förväg. Hotels.com som är en stor hotellförmedlingssida på internet, ger möjlighet till att jämföra mer än 2000 hotell i Paris.

Innan ett hotell bokas kan det vara bra att tänka på en del saker, samt att läsa andra resenärers recensioner över hotellet och dess standard. De flesta jämförelsesiter låter sina besökare recensera och betygsätta de olika hotellen för att delge sin information vidare.

Vidare kan det vara viktigt att känna till hotellets läge i staden för den som tänkt besöka Paris i några dagar, då ett centralt läge är smidigt så klart. Om inte hotellet ligger speciellt centralt kan det vara idé att kolla upp om det finns någon Metrostation (tunnelbana) i närheten för enkel transport. Om en viss stadsdel av Paris verkar innehålla flera intressanta sevärdheter kan det vara idé att hitta ett hotell i områdets närhet.

Förutom hotellets geografiska läge finns det andra saker att fundera över såsom bekvämligheter, dvs om det finns tillgång till gratis internetanslutning, tillgång till spa, gym eller restaurang på hotellet. Framförallt så bör man kontrollera om frukost ingår i priset eller ej samt vad det kostar att lägga till en eventuell frukost i kostnaden.

Det finns allt från en- till femstjärniga hotell i Paris och priset ökar i regel för varje extra stjärna som hotellet har:
1-stjärniga hotell i Paris
2-stjärniga hotell i Paris
3-stjärniga hotell i Paris
4-stjärniga hotell i Paris
5-stjärniga hotell i Paris

Hotels.com delar även in sina hotell i kategorier och här är några av deras olika indelningar:
Familjehotell i Paris
Hotell med gratis frukost i Paris
Shoppinghotell i Paris
Romantiska hotell i Paris
Spahotell i Paris

För att hitta billigare boende, läs mer under Billigare boende.