Utflykt till Fontainebleau och Vaux-le-Vicomte från Paris

Utforska två av Frankrikes mest magnifika kungliga residens och låt er förundras av deras prakt, elegans och rika kulturella arv.

Steg in i Fontainebleaus förtrollande värld och upptäck dess imponerande arkitektur, vackra trädgårdar och storslagna interiörer. Som ett av de största kungliga slotten i Frankrike bär Fontainebleau på århundraden av historia och har varit hem åt kungar, kejsare och kejsarinnor. Låt er förföras av dess mångskiftande stilar och utforska de fascinerande rummen där historiens stora beslut en gång fattades.

Därefter åker ni till det enastående slottet Vaux-le-Vicomte, ett mästerverk av fransk barockarkitektur och trädgårdskonst. Här får ni se dess förtrollande skönhet när ni vandrar genom de välskötta trädgårdarna och beundrar slottets storslagna fasad. Här får ni också chansen att lära er om den spännande historien bakom slottet och dess inflytelserika ägare.

Med bekväm transport från Paris och en kunnig guide vid er sida är denna dagstur till Fontainebleau och Vaux-le-Vicomte ett val för alla som älskar historia, arkitektur och kultur.

Läs mer om utflykten här >>